Hva i alle dager?

EN SLAGS BOKKLUBB er en lat og digital lesesirkel.

Vi leser omtrent en halv bok i året. Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i En slags bokklubb, er å skaffe boka og gjerne lese den.

Her er leseplanen for 2022.

Du er hjertelig velkommen til å legge igjen kommentarer her på nettsiden og til å tagge lesesirkelens instagramkonto (@enslagsbokklubb).

Jeg er flinkere til å skrolle enn til å lese.

Jeg heter Siri og er en slags sjef for lesesirkelen. Du når meg på @sirivil de fleste steder + på mail: sirivilberg@gmail.com. Bare si fra om det er noe. Noen ganger glemmer jeg å bruke utropstegn, men det betyr ikke at jeg er sur!

Det finnes en facebookgruppe som heter «En slags bokklubb». Den har tidligere vært vår hoveddiskusjonskanal, men på grunn av metaversjon (aversjon for metaverse) og bloggenostalgi, håper jeg vi sakte men sikkert kan flytte oss til roligere deler av internett.

Vi får bare se hvordan det går.

Siri